Schedule

Click Here to visit our Workshop Schedule

 

Registration 8:30 am 9:25 am 55 minutes
Welcome address / Orientation 9:25 am 9:40 am 15 minutes
Break 9:40 am 9:45 am 5 minutes
Session 1 9:45 am 11:05 am 80 minutes
Break 11:05 am 11:10 am 5 minutes
Session 2 11:10 am 12:15 pm 65 minutes
Lunch 12:15 pm 1:15 pm 60 minutes
Keynote 1:15 pm 2:15 pm 60 minutes
Break 2:15 pm 2:20 pm 5 minutes
Session 3 2:20 pm 3:25 pm 65 minutes
Break 3:25 pm 3:30 pm 5 minutes
Session 4 3:30 pm 4:50 pm 80 minutes
Reception 4:50 pm 5:30 pm 40 minutes